Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wake of Death

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 200097EAN: 6420201163245

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Huu­me­vie­roi­tuk­ses­ta kui­vak­kaa­na pa­lan­nut, kuh­mupäi­nen Jean-C­lau­de Van Dam­me gangs­te­ri­na, jo­ka luu­li jo pääs­seensä eroon hämärä­hom­mis­ta, mut­ta jou­tuu nyt vielä kos­ta­maan vai­mon­sa kuo­le­man.

Huu­me­vie­roi­tuk­ses­ta kui­vak­kaa­na pa­lan­nut, kuh­mupäi­nen Jean-C­lau­de Van Dam­me gangs­te­ri­na, jo­ka luu­li jo pääs­seensä eroon hämärä­hom­mis­ta, mut­ta jou­tuu nyt vielä kos­ta­maan vai­mon­sa kuo­le­man. Tyy­pil­li­sestä ta­ri­nas­ta ja pitkä­ve­tei­sestä ker­ron­nas­ta huo­li­mat­ta kel­vol­li­nen B-sar­jan toi­min­tapätkä, jo­ka on yllättäen ku­vat­tu Etelä-Af­ri­kas­sa, vaik­kei sitä ai­van he­ti hok­sai­si kii­na­lais­ten kon­nien rel­les­tyk­sen kes­kellä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman vaihteleva kuvanlaatu. Alussa jälki on miltei loistavaa, tarkkaa, eloisaa ja etenkin ihosävyiltään uskottavaa. Myöhemmin se on ajoittain hieman kompressoitunutta, musta on mustaa ja valkoinen valkoista, mutta välissä ei aina tunnu olevan kovin montaa tasoa. Värinää esiintyy ajoittain havaittavasti ja kohina on kohtalaista, muttei häiritsevää. Värimaailma on pääosin miellyttävä. Ääniraita on selkeä, paikoitellen miellyttävän vivahteikas ja jopa iskevä. Ekstroissa vaatimaton making of (11 min.) ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy