Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Puoliverinen

Flaming Star 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1960Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 3.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 57068EAN: 6438044045154

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Puo­li­ve­ristä pi­detään ylei­ses­ti El­vis Pres­leyn par­haa­na elo­ku­va­roo­li­na.

Puo­li­ve­ristä pi­detään ylei­ses­ti El­vis Pres­leyn par­haa­na elo­ku­va­roo­li­na. Ka­ris­maat­ti­sen lau­la­jan ima­goa ryöstö­vil­jel­tiin vuo­sit­tais­ten roo­lien kaut­ta, mut­ta län­ne­ne­lo­ku­va näyt­ti, mi­hin Pres­ley pys­tyi osaa­vaan oh­jaa­jan ja kun­non kä­si­kir­joi­tuk­sen kans­sa. Tu­le­va toi­min­tae­lo­ku­van mes­ta­rioh­jaa­ja Don Sie­gel osa­si jo tem­pun ja toi­sen. Ra­sis­min syi­den ku­vauk­se­na elo­ku­va oli jo­pa edelläkä­vijämäi­sen jär­kevä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunis CinemaScope-toisto. Alkuperäistä monoa on levitetty kolmeen etukaiuttimeen ja subwooferille. Ratkaisu toimii muuten, mutta dialogi leviää liikaa, jos etukaiuttimet on sijoitettu etäälle toisistaan. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy