Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Indiana Jones ja viimeinen ristiretki

Indiana Jones and the Last Crusade 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1989Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431038813

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Seniori (Sean Connery) ja Juniori (Harrison Ford) samassa veneessä
Seniori (Sean Connery) ja Juniori (Harrison Ford) samassa veneessä

Elokuva

Kol­mas In­dy lä­hes­tyy ta­val­laan ko­ko per­heen seik­kai­lua ot­ta­mal­la mu­kaan ta­ri­nan le­gen­dan nuo­ruus­vuo­sil­ta ja vetämällä vielä isä­pa­pan­kin mu­kaan Graa­lin mal­jan et­sintöi­hin.

Kol­mas In­dy lä­hes­tyy ta­val­laan ko­ko per­heen seik­kai­lua ot­ta­mal­la mu­kaan ta­ri­nan le­gen­dan nuo­ruus­vuo­sil­ta ja vetämällä vielä isä­pa­pan­kin (Sean Con­ne­ry) mu­kaan Graa­lin mal­jan et­sintöi­hin. Yleensä tätä pi­detään sar­jan toi­sek­si par­haa­na osa­na, eikä syyttä, sillä mo­nel­la ta­paa ky­se on ai­van en­simmäi­sen osan ve­roi­ses­ta vauh­ti­viih­teestä. Poi­ka­mai­nen seik­kai­lu aar­re­kart­toi­neen, aar­tei­neen ja nat­sei­neen toi­mii kou­kut­ta­vas­ti ja huu­mo­ri kuk­kii toi­min­nan lo­mas­sa. Sean Con­ne­ry on kiis­tat­ta oi­kea va­lin­ta isu­kin roo­lin, ja hä­nen läsnäo­lon­sa tuo pait­si ki­vas­ti lisävä­riä ta­pah­tu­miin myös pal­jas­taa haus­ko­ja tie­don­mu­ru­ja san­ka­ris­ta it­sestään — mu­kaan lu­kien ni­men al­ku­perän.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva jää yllättäen hiuksen hienosti edellisosan parhaimmille otoksille, mutta näyttää silti mainiolta ja on myös keskimäärin erottelevampi. Jälki on miellyttävän terävää, luonnollista ja levollista. Äänipuolella puhdas ja asiallisen enrginen DTS-HD Master Audio pitää hyvin seikkailutunnelmaa yllä.

Ekstrat

Elokuva on julkaistu Suomessa vain osana kaikki neljä Indiana Jones -seikkailua käsittävänä boksina, jolta elokuva on tässä arvioitu. Varsinaiset ekstrat löytyvät boksin lisukelevyltä, mutta tällä levyllä ekstroissa nähdään alkuperäinen teaseri ja traileri. (IJ)
28/10/2012
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy