Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Quills

Syntiset säkeet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sä­kenöivä ta­ri­na kir­jai­li­jan pa­kos­ta kir­joit­taa, tai­tei­li­jan vas­tuus­ta ja sen­suu­rin lo­gii­kas­ta.

Sä­kenöivä ta­ri­na kir­jai­li­jan pa­kos­ta kir­joit­taa, tai­tei­li­jan vas­tuus­ta ja sen­suu­rin lo­gii­kas­ta. Geoff­rey Rush (mar­kii­si de Sa­de), Ka­te Wins­let (va­lea­sui­nen kus­tan­nus­toi­mit­ta­ja) ja Joa­quin Phoe­nix (pap­pi) lois­ta­vat, mut­ta Mic­hael Cai­nen (lääkä­ri) roo­li on yliam­pu­van sub­jek­tii­vi­nen. Elo­ku­van ni­mi tar­koit­taa sul­ka­ky­niä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva tavoittaa vanhojen valokuvien seepian ja harmaan sävyjä. Värit ovat tarkoituksella vähissä, mutta punaviini ja veri hehkuvat. Taidokkaan pienimuotoisesti surroundeja hyödyntävä ääniraita. Ekstroissa skenaristi Doug Wrightin kommenttiraita, kolme minidokumenttia (yht. 19 min), traileri, tv-mainos, 16 sivua faktaruutuja ja kuvagalleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy