Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Häät mielessä

The Wedding Planner 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuin­ka vai­vat­to­mas­ti ja vaa­ti­mat­to­mas­ti en­nen men­tiinkään nai­mi­siin.

Kuin­ka vai­vat­to­mas­ti ja vaa­ti­mat­to­mas­ti en­nen men­tiinkään nai­mi­siin. Hol­lywoo­dis­sa koe­taan ylit­se­pur­sua­va hääil­miö niin mer­kittäväk­si so­siaa­li­sek­si ta­pah­tu­mak­si, että ro­mant­ti­nen ko­me­dia luo­tiin am­mat­ti­tai­toi­sen hääjär­jes­te­lijän (Jen­ni­fer Lo­pez) kom­mel­luk­sis­ta sul­ha­sen (Matt­hew Mc­Co­naug­hey) kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, dialogipainoitteinen ääniraita. Ekstroissa traileri ja lyhyt mainosohjelma. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy