Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kevät koittaa Hitlerille

The Producers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
VET: 84475EAN: 5706548584218

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mel Brook­sil­la oli pi­run­moi­nen lähtö.

Mel Brook­sil­la oli pi­run­moi­nen lähtö. En­simmäi­nen omaeh­toi­nen tuo­tos is­ki suo­raan suo­neen, eikä vai­ku­tus tun­nu lak­kaa­van neljässä kym­me­nessä vuo­des­sa.
Epä­toi­voi­nen off-off-off-off-B­roa­dway –­tuot­ta­ja (Ze­ro Mos­tel hi­ki­sim­millään) päättää hui­ja­ta myymällä osak­kei­ta mu­si­kaa­liin, jon­ka tar­koi­tus on tuot­taa mah­dol­li­sim­man pal­jon tap­pio­ta. Se­kopääsä­veltäjän sco­re up­poaa kan­saan liian hy­vin ja hit­ti ai­heut­taa ison vai­van suun­ni­tel­miin viedä rik­kail­ta mum­moil­ta hui­ja­tut mil­joo­nat Rio De Ja­nei­roon.
Uu­sin­ta­kat­se­lu pa­nee epäi­lemään elo­ku­van vai­kut­ta­neen seu­raa­van vuo­si­kym­me­nen punk­ka­rei­den nat­si-ir­vai­lui­hin, jo­pa Ra­mo­ne­sin kap­pa­lee­seen "To­day Your Lo­ve, To­mor­row The World".

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä ja hieman rakeinen, hyvin katsottava kuva on aavistuksen tarkempi kuin Sandrewn muutaman vuoden takaisella The Producers -levyllä. Selkeä ääniraita.Nyt mukana on jo ekstrojakin: traileri, julistegalleria ja kuvagalleria. (PS)
15/09/2014

Tekijät

Ohjaaja: Mel Brooks
Pääosissa: Zero Mostel Gene Wilder
Tarina: Mel Brooks
Kuvaus: Joseph F. Coffey
Musiikki: John Morris
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy