Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robocop

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ek­sis­ten­tia­lis­ti­nen sci­fi- ja po­lii­sie­lo­ku­van ris­ti­sii­tos.

Ek­sis­ten­tia­lis­ti­nen sci­fi- ja po­lii­sie­lo­ku­van ris­ti­sii­tos. Toi­mi­vaa ja ajat­te­le­mi­sen ai­het­ta an­ta­va edel­leen. Sci­fi- tai ylipäätään elo­ku­va­har­ras­ta­jan ko­koel­ma ei ole il­man tätä täy­del­li­nen. Sisältää al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ver­sion ja 26 se­kun­tia pi­temmän oh­jaa­jan ver­sion. Ero­ja: po­lii­si­ro­bot­ti am­puu koe­ka­nii­nin ve­ri­mas­sak­si ja Bod­dic­ke­rin jou­kot tu­lit­ta­vat san­ka­rin kä­den toh­jok­si.
Hie­man kes­ki­ta­soa pa­rem­pi ku­va. Tv-ku­vaa hyö­dyntä­vissä otok­sis­sa tie­tys­ti tar­koi­tuk­sel­la ra­kei­nen. Hie­nois­ta alia­sing-juo­vaväl­kyntää. Ää­ni­rai­dal­la on näin­kin van­hak­si elo­ku­vak­si kun­non jy­tinää. Agg­res­sii­vis­ta LFE-ääntä. 37 min. do­ku­ment­ti, kak­si koos­tet­ta (16 min.), pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, trai­le­rei­ta, tv-mai­nos, sto­ry­board-ver­tai­lua, tuot­ta­ja Phil Tib­be­tin kom­ment­te­ja (6 min.), ku­va­gal­le­ria, kom­ment­ti­rai­ta ja 12 si­vun tri­via­vih­ko.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy