Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Do the Right Thing - kuuma päivä

Do the Right Thing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den kuu­mim­mat 24 tun­tia Brook­ly­nis­sa.

Vuo­den kuu­mim­mat 24 tun­tia Brook­ly­nis­sa. Her­kul­li­nen ta­ri­na ita­lia­lais­mie­hen pitämästä piz­ze­rias­ta, jos­sa syn­tyy ro­tu­mel­lak­ka.
Käytännön tut­kiel­ma siitä, pitäi­sikö va­li­ta Mar­tin Lut­her Kin­gin vai Mal­colm X:n tie? Rii­dan­kylvännän ko­ko ku­va. Ih­mi­set ovat eri­lai­ses­ta taus­tois­taan huo­li­mat­ta sa­maa yh­teisöä. Kuo­hun­nan jäl­keen kaik­ki jat­kuu en­ti­sellään ai­van Kap­ta­hin fi­lo­so­fian mu­kai­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, mutta kuuden kanavan ääniraitaa jää tällaisen merkkiteoksen kohdalla kaipaamaan. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, yli tunnin dokumentti, 7 min. kulissien takaa, 5 min. kuvauspaikan esittelyä, kuvakäsikirjoitusta ja trilogian eri osien trailerit. Elokuva on osa 3 Spike Lee Joints -kokoelmaa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy