Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Pathfinder

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205030EAN: 6438044106152

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

VHS-ai­ka­kau­den vit­saus oli lee­gio köyhän mie­hen co­na­nei­ta.

VHS-ai­ka­kau­den vit­saus oli lee­gio köyhän mie­hen co­na­nei­ta. DVD-a­jal­la on pääs­ty hie­man vä­hemmällä. Sik­si Path­fin­de­ril­le suo mah­dol­li­suu­den, sillä sen ai­he­pii­ri on my­to­lo­gi­nen, mut­ta aiem­min vähäl­le huo­miol­le jää­nyt: Ka­na­dan in­tiaa­nien jäl­keläi­sillä on yllättävän mo­nel­la vaa­leaa ja si­ni­silmäistä pe­rimää vii­kin­kien te­ke­mien ret­kien seu­rauk­se­na.
Path­fin­de­rin on­gel­mak­si koi­tuu se, että rau­ha­no­mai­sia in­tiaa­ne­ja sää­limättä jah­taa­vat mö­ri­sevät sar­vipäät jäävät naa­mioi­den­sa taak­se, eikä psy­ko­lo­gis­ta jän­ni­tettä syn­ny. Elo­ku­van kä­si­kir­joi­tuk­sen taus­ta­hah­mon Nils Gau­bin sa­man­ni­mi­nen ja saa­men­kie­li­nen vuo­den 1988 oh­jaus ylit­ti uu­den ver­sion juu­ri pään­sisäi­sillä an­sioil­laan. Nyt vain ve­ri lentää ja kau­la­ran­gat kat­kei­le­vat. Mut­ta Sor­mus­ten her­rois­sa Èo­me­ria näy­tel­lyt Karl Ur­ban suo­riu­tuu pääo­sas­taan mil­tei pys­typäin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva käyttää rakeistakin ilmaisua. DTS- ja DD5.1-ääniraidat luovat painetta, mutta tilatunnelmointi jää hakematta. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 10 min. poistettuja kohtauksia, kaksi traileria ja 5+6+5+6+6+3+3 min. dokumentit.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy