Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pathfinder

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205030EAN: 6438044106152

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

VHS-ai­ka­kau­den vit­saus oli lee­gio köyhän mie­hen co­na­nei­ta.

VHS-ai­ka­kau­den vit­saus oli lee­gio köyhän mie­hen co­na­nei­ta. DVD-a­jal­la on pääs­ty hie­man vä­hemmällä. Sik­si Path­fin­de­ril­le suo mah­dol­li­suu­den, sillä sen ai­he­pii­ri on my­to­lo­gi­nen, mut­ta aiem­min vähäl­le huo­miol­le jää­nyt: Ka­na­dan in­tiaa­nien jäl­keläi­sillä on yllättävän mo­nel­la vaa­leaa ja si­ni­silmäistä pe­rimää vii­kin­kien te­ke­mien ret­kien seu­rauk­se­na.
Path­fin­de­rin on­gel­mak­si koi­tuu se, että rau­ha­no­mai­sia in­tiaa­ne­ja sää­limättä jah­taa­vat mö­ri­sevät sar­vipäät jäävät naa­mioi­den­sa taak­se, eikä psy­ko­lo­gis­ta jän­ni­tettä syn­ny. Elo­ku­van kä­si­kir­joi­tuk­sen taus­ta­hah­mon Nils Gau­bin sa­man­ni­mi­nen ja saa­men­kie­li­nen vuo­den 1988 oh­jaus ylit­ti uu­den ver­sion juu­ri pään­sisäi­sillä an­sioil­laan. Nyt vain ve­ri lentää ja kau­la­ran­gat kat­kei­le­vat. Mut­ta Sor­mus­ten her­rois­sa Èo­me­ria näy­tel­lyt Karl Ur­ban suo­riu­tuu pääo­sas­taan mil­tei pys­typäin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva käyttää rakeistakin ilmaisua. DTS- ja DD5.1-ääniraidat luovat painetta, mutta tilatunnelmointi jää hakematta. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 10 min. poistettuja kohtauksia, kaksi traileria ja 5+6+5+6+6+3+3 min. dokumentit.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy