Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakastunut huijari

Just the Ticket 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­mant­ti­nen ko­me­dian pa­ras an­sio on uu­si miljöö, suur­kau­pun­gin mus­tan pörs­sin lip­pu­kaup­piaat.

Ro­mant­ti­nen ko­me­dian pa­ras an­sio on uu­si miljöö, suur­kau­pun­gin mus­tan pörs­sin lip­pu­kaup­piaat. Kat­sot­ta­vaa viih­dettä myös An­dy Gar­cian ja An­die Mac­Dowel­lin roo­li­suo­ri­tus­ten an­sios­ta. Hu­maa­ni ote. Nyrk­kei­lijä Joe Fra­zie­rin käyn­ti hau­dal­la kir­voit­taa kyy­ne­leitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, jossa on aika ajoin vain hitunen kuvakohinaa. Ääniraita on perin juurin dialogipainotteinen. Ekstroissa traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Richard Wenk
Pääosissa: Andy Garcian Andie MacDowell
Tarina: Richard Wenk
Kuvaus: Ellen Kuras
Musiikki: Rick Marotta

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy