Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Silence of the Lambs - Ultimate Edition

Uhrilampaat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.89
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 97104EAN: 6438044073256

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ho­mas Har­ri­sin pa­ras ro­maa­ni sai ar­voi­sen­sa adap­tion: kaik­ki tär­keimmät Os­ca­rit tu­li­vat syystä, ja vieläpä har­vi­nai­sel­la ta­val­la gro­tes­ke­ja sä­vyjä sisältäväl­le tril­le­ri/­kan­ni­baa­li-e­lo­ku­val­le.

T­ho­mas Har­ri­sin pa­ras ro­maa­ni sai ar­voi­sen­sa adap­tion: kaik­ki tär­keimmät Os­ca­rit tu­li­vat syystä, ja vieläpä har­vi­nai­sel­la ta­val­la gro­tes­ke­ja sä­vyjä sisältäväl­le tril­le­ri/­kan­ni­baa­li-e­lo­ku­val­le. Kah­del­la le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ultimate Editionin kuvanlaatu on aiempaa SE-versiota ehkä aavistuksen tarkempi, mutta alkuperäinenkin kuva oli hieman kohinainen ja rakeinen. Kuvasuhde on täsmälleen sama. DTS-ääniraita kuulostaa hieman muhkeammalta. Sama käännösvirhe kuin aiemmassakin laitoksessa: Firenze ei ole suomeksi Florence. Kahdella levyllä. Ekstroissa 15+26+9+15+64+19+21+8 min. dokumentit, 20 min. poistettuja kohtauksia kommentein, 2 min. ylijäämäfilmiä, traileri, tiiseri, 11 tv-mainosta, Anthony Hopkinsin viesti puhelinvastaajaa varten, postikorttipakka, kuvagalleria ja 8-sivuinen triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy