Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tulisielu

Fireheart 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018024335

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­lo­kun­ta-ai­hei­nen las­te­ne­lo­ku­va ot­taa näyttämök­seen 1930-­lu­vun New Yor­kin missä tei­ni­tyttö te­key­tyy po­jak­si seu­ra­tak­seen unel­maan­sa tu­li­pa­lo­jen kes­kel­le.

Pa­lo­kun­ta-ai­hei­nen las­te­ne­lo­ku­va ot­taa näyttämök­seen 1930-lu­vun New Yor­kin missä tei­ni­tyttö te­key­tyy po­jak­si seu­ra­tak­seen unel­maan­sa tu­li­pa­lo­jen kes­kel­le. Ke­peäask­lei­nen ja poh­jiaan myö­ten hyvän­tuu­li­nen seik­kai­lu näyttää, että tytöistä on kaik­keen mi­hin po­jis­ta­kin on — tämä to­ki on tätä ny­kyä jo it­sestään­selvä asia.
Su­ku­puo­let ja su­ku­pol­vet ylittävä ta­ri­na on vauh­di­kas ja sym­paat­ti­nen, ku­ten myös hah­mon­sa­kin. Kun myös au­dio­vi­suaa­li­nen kuo­si on mal­lik­kaas­ti koh­dil­laan voi­daan pu­hua pas­se­lis­ta ko­ko per­heen viih­teestä. Osa tu­li­pa­lois­ta voi kään­tyä jo­pa jän­nittävän puo­lel­le sillä liek­ki­me­ri on ani­moi­tu viit­se­liääs­ti, vä­ri­maail­ma voi­ma­kas ja ti­hu­polt­ta­jal­le an­net­tu san­gen mö­reä kuo­si. Ikä­ra­ja lie­nee siis pai­kal­laan, mut­ta sen puit­teis­sa ky­se on mai­nios­ta seik­kai­lus­ta.

Kuva

Värikäs ja energinen kuva leikkaa hieman väritoistoa ehkä periodikuvvan hengessä, mutta tarjoilee mittojensa puitteissa nättiä jälkeä. Anti on moitteettoman terävää ja savua myöten hallittua ja huoliteltua.

Ääni

Suomenkielinen dubbaus on tehty kunnianhimoisesti ja osaavasti. Hahmot ottavat dialoginsa uskottavasti ja äänimaisema ylettyy takakanaviin asti. Musiikkiraita on onnistuneen elävä. Suomenkielisinä ääninä mm. Amy Burgess, Taisto Oksanen, Jarmo Koski, Tijian Foon, Sami Harmaala, Miro Lopperi, Maria Kuusiluoma ja Jenny Pitkänen.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
30/01/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy