Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Brimstone - paholaisen kosketus

- Brimstone 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: Jupiter-ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter-Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Gor­don Matt­hew Sum­ner eli Sting te­kee tar­kan ku­van psy­ko­paat­ti­na, jo­ka lui­ker­te­lee kes­ki-ikäi­sen per­heen elämään käyttämällä hyväk­seen pa­ris­kun­nan huol­ta va­ka­vas­ti sai­raas­ta tyttä­restään.

Gor­don Matt­hew Sum­ner eli Sting te­kee tar­kan ku­van psy­ko­paat­ti­na, jo­ka lui­ker­te­lee kes­ki-ikäi­sen per­heen elämään käyttämällä hyväk­seen pa­ris­kun­nan huol­ta va­ka­vas­ti sai­raas­ta tyttä­restään. Pe­rus­tuu Den­nis Pot­te­rin näy­telmään.
Sut­tui­nen ku­va, ei juu­ri pa­rem­pi ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu vain biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy