Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaaralliset vampit

Beautiful Creatures 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­hel­ma & Loui­se -­hen­ki­nen brit­tijännä­ri/­mus­ta ko­me­dia kah­des­ta nai­ses­ta, jot­ka toi­sen vä­ki­val­tai­sen poi­ka­ka­ve­rin kylmät­tyään ve­nyvät odot­ta­mat­to­miin te­koi­hin vält­tyäk­seen hä­kiltä.

Thel­ma & Loui­se -hen­ki­nen brit­tijännä­ri/­mus­ta ko­me­dia kah­des­ta nai­ses­ta, jot­ka toi­sen vä­ki­val­tai­sen poi­ka­ka­ve­rin kylmät­tyään ve­nyvät odot­ta­mat­to­miin te­koi­hin vält­tyäk­seen hä­kiltä. Haus­ka viih­depätkä, mut­ta tus­kin oma­peräi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kylmäsävyinen kuva kärsii kohinasta ja havaittavasta pehmeydestä. Dialogi kuulostaa ikävän karkealta, mutta tilaa hyödyntävän musiikin osalta vaikutelma on miellyttävämpi. Ekstroissa traileri ja faktat. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Bill Eagles
Pääosissa: Rachel Weisz Susan Lynch Tom Mannion
Tarina: Simon Donald
Kuvaus: James Welland
Musiikki: Murray Gold

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy