Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dark City

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mat­rix po­tens­siin yk­si, eli eroa on vä­lillä lä­hes mah­do­ton­ta ha­vai­ta.

Mat­rix po­tens­siin yk­si, eli eroa on vä­lillä lä­hes mah­do­ton­ta ha­vai­ta. Vai­je­ri­temp­pu­ja, synk­kiä miljöitä, ja on­pa mu­ka­na myös oma, vä­hemmän te­hos­teil­la leik­kivä ver­sio bul­let ti­mes­ta, kun ko­ko­nai­nen kau­pun­ki pysäh­tyy jo­ka yö. Kat­so tar­kem­min R1-ar­vio.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, äärimmäisen tumma kuva ja tunnelmallinen, tehokas ääniraita. Ajoittain merkityksettömän pieniä virheitä kuvassa (katso mainostaulu ajassa 17:50). Kevyemmät ekstrat kuin jenkkilevyllä: tiiseri, kaksi traileria, 14 min. dokumentti ja faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy