Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dark City

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mat­rix po­tens­siin yk­si, eli eroa on vä­lillä lä­hes mah­do­ton­ta ha­vai­ta.

Mat­rix po­tens­siin yk­si, eli eroa on vä­lillä lä­hes mah­do­ton­ta ha­vai­ta. Vai­je­ri­temp­pu­ja, synk­kiä miljöitä, ja on­pa mu­ka­na myös oma, vä­hemmän te­hos­teil­la leik­kivä ver­sio bul­let ti­mes­ta, kun ko­ko­nai­nen kau­pun­ki pysäh­tyy jo­ka yö. Kat­so tar­kem­min R1-ar­vio.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, äärimmäisen tumma kuva ja tunnelmallinen, tehokas ääniraita. Ajoittain merkityksettömän pieniä virheitä kuvassa (katso mainostaulu ajassa 17:50). Kevyemmät ekstrat kuin jenkkilevyllä: tiiseri, kaksi traileria, 14 min. dokumentti ja faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy