Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pääkallo Prikaati

Escape to Athena 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vas­ta­rin­ta­liik­keen joh­ta­ja juo­nii jaz­zia ja an­tiik­kia har­ras­ta­van sak­sa­lai­sup­see­rin kans­sa Krei­kan saa­ris­tos­sa.

Vas­ta­rin­ta­liik­keen joh­ta­ja (Tel­ly Sa­va­las) juo­nii jaz­zia ja an­tiik­kia har­ras­ta­van sak­sa­lai­sup­see­rin (Ro­ger Moo­re) kans­sa Krei­kan saa­ris­tos­sa. Pitkäs­tyttävä elo­ku­va, mut­ta hil­litön kas­ti: El­liot Gould, Da­vid Ni­ven, Clau­dia Car­di­na­le, Wil­liam Hol­den ja Ric­hard Roundt­ree.­Sut­tui­nen pan&s­can Pa­na­vi­sion-ku­vas­ta. Tu­pa­kan­rei­kiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Eloton monoääni. Ekstroista löytyvät traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy