Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Punaisen lokakuun metsästys

The Hunt for Red October 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.26*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Gor­bats­ho­vin kau­del­la teh­ty Ts­her­nen­kon ai­kaa ku­vaa­va tril­le­ri.

Gor­bats­ho­vin kau­del­la teh­ty Ts­her­nen­kon ai­kaa ku­vaa­va tril­le­ri. Kun Pu­nai­sen lo­ka­kuun metsäs­tys il­mes­tyi, ai­na­kin ko­toi­sen suo­met­tu­misp­ro­pa­gan­dam­me mu­kaan jen­kit suo­ras­taan va­pi­si­vat ”y­li­ver­tai­sen” CCCP-tek­no­lo­gian edessä. Ydin­su­kel­lus­ve­neen kap­tee­ni kärhämöi po­liit­ti­sen up­see­rin kans­sa. Sean Con­ne­ry pa­nee jo al­ku­met­reillä hen­giltä KGB-mie­hen ni­meltään Pu­tin (!). Har­ri­son Ford ei ol­lut vielä Jack Ryan tätä seu­ran­nei­den, muu­ten hei­kom­pien Tom Clan­cy -fil­ma­ti­soin­tien ta­paan. Alec Bal­dwin jää jäh­meäk­si san­ka­rik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Sukelluskuvat ovat rakeisia, mutta muu on kirkasta ja terävää. Yli kymmenen vuotta vanhasta ääniraidasta on luotu uskottava surround-maailma, joka ei jyrää voimalla, vaan vaikuttaa pieteetillä. Ekstroina vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy