Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Bonnie and Clyde

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Muut­ti osal­taan ame­rik­ka­lais­ta toi­min­tae­lo­ku­vaa.

Muut­ti osal­taan ame­rik­ka­lais­ta toi­min­tae­lo­ku­vaa. An­ti­san­ka­rit War­ren Beat­ty (yh­dessä par­hais­ta roo­leis­taan) ja Faye Du­naway hur­maa­vat kat­so­jan, mut­ta syyl­lis­tyvät kuin var­kain ti­lai­suu­den tul­len sil­mittömään vä­ki­val­taan. Pa­ri­val­jak­koa jah­taa­va po­lii­si ei ole sen mo­raa­li­sem­pi.
Pä­tevä ku­va. Teat­te­ris­sa 1.85:1, ku­vat­tiin täy­dellä por­til­la. Ää­ni on kes­ki­ta­son mo­no. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat ja tuo­tan­to­tie­toa fak­ta­ruu­tui­na.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy