Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Missing Gun

Xun Qiang 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108002EAN: 5050582218114

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Var­sin omi­tui­nen ta­ri­na po­lii­sis­ta kii­na­lai­ses­sa kylässä, jo­ka sis­kon­sa häi­den jäl­keen herää var­sin pa­haan kra­pu­laan ja huo­maa aseen­sa ka­don­neen.

Var­sin omi­tui­nen ta­ri­na po­lii­sis­ta kii­na­lai­ses­sa kylässä, jo­ka sis­kon­sa häi­den jäl­keen herää var­sin pa­haan kra­pu­laan ja huo­maa aseen­sa ka­don­neen. Pis­too­lin et­si­mi­nen on­kin var­sin vai­kea tehtävä, eten­kin kun kaik­ki epäil­lyt käyttäy­tyvät vä­hintään ar­ve­lut­ta­vas­ti. Pis­too­li löy­tyy, pu­nai­nen lan­ka ja pih­vi eivät. Ylimääräi­nen täh­ti oma­laa­tui­ses­ta juo­nes­ta.
Laa­du­kas ku­van­laa­tu, hie­man ko­hi­naa. Hil­li­tympää ta­ka­kaiut­ti­mien käyttöä, elo­ku­van soundt­rack su­lau­tuu hy­vin ai­na­kin län­si­mai­seen le­vi­tyk­seen. Ekst­rois­sa 3 trai­le­ria. (VPT)

Tekijät

Ohjaaja: Lu Chuan
Pääosissa: Jiang Wen Ning Jing Wu Yujuan

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy