Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Missing Gun

Xun Qiang 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108002EAN: 5050582218114

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Var­sin omi­tui­nen ta­ri­na po­lii­sis­ta kii­na­lai­ses­sa kylässä, jo­ka sis­kon­sa häi­den jäl­keen herää var­sin pa­haan kra­pu­laan ja huo­maa aseen­sa ka­don­neen.

Var­sin omi­tui­nen ta­ri­na po­lii­sis­ta kii­na­lai­ses­sa kylässä, jo­ka sis­kon­sa häi­den jäl­keen herää var­sin pa­haan kra­pu­laan ja huo­maa aseen­sa ka­don­neen. Pis­too­lin et­si­mi­nen on­kin var­sin vai­kea tehtävä, eten­kin kun kaik­ki epäil­lyt käyttäy­tyvät vä­hintään ar­ve­lut­ta­vas­ti. Pis­too­li löy­tyy, pu­nai­nen lan­ka ja pih­vi eivät. Ylimääräi­nen täh­ti oma­laa­tui­ses­ta juo­nes­ta.
Laa­du­kas ku­van­laa­tu, hie­man ko­hi­naa. Hil­li­tympää ta­ka­kaiut­ti­mien käyttöä, elo­ku­van soundt­rack su­lau­tuu hy­vin ai­na­kin län­si­mai­seen le­vi­tyk­seen. Ekst­rois­sa 3 trai­le­ria. (VPT)

Tekijät

Ohjaaja: Lu Chuan
Pääosissa: Jiang Wen Ning Jing Wu Yujuan

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy