Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ground Control

Lennonjohto 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 4.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­si­nen len­to­kenttä­ka­tast­ro­fie­lo­ku­va, jos­sa men­nei­syy­tensä pii­naa­ma ex-­len­non­joh­ta­ja jou­tuu ta­kai­sin mo­ni­to­rien ää­reen, kun ra­ha­pu­lan ja luon­no­nil­miöi­den riu­dut­ta­mas­ta phoe­nixläi­sestä len­to­kentästä uh­kaa tul­la val­tai­san ro­mu­ral­lin ta­pah­tu­ma­paik­ka.

K­las­si­nen len­to­kenttä­ka­tast­ro­fie­lo­ku­va, jos­sa men­nei­syy­tensä pii­naa­ma ex-len­non­joh­ta­ja (Kie­fer Sut­her­land) jou­tuu ta­kai­sin mo­ni­to­rien ää­reen, kun ra­ha­pu­lan ja luon­no­nil­miöi­den riu­dut­ta­mas­ta phoe­nixläi­sestä len­to­kentästä uh­kaa tul­la val­tai­san ro­mu­ral­lin ta­pah­tu­ma­paik­ka.
Hen­kilö­hah­mot ovat kli­sei­siä pah­vi­ka­ri­ka­tyy­rejä vail­la minkään­lais­ta sie­lua, mut­ta kuin ih­meen kaut­ta Sut­her­land on­nis­tuu pitämään shown pys­tyssä. En­nal­ta-ar­vat­ta­va ker­takäyttöe­lo­ku­va, mut­ta sinällään mu­ka­va vä­li­pa­la. Eri­tyistä ar­voa elo­ku­val­la lie­nee On­nenpäivät-sar­jan ystä­vil­le Fon­zien eli Hen­ry Wink­le­rin mu­ka­nao­lon vuok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Faktaruutuja, kaikkitietävä traileri (4:3/DD 2.0) ja skandinaaviset tekstitykset. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy