Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

He ajavat öisin

They Drive By Night 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1940Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 24054EAN: 7321944658410

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si­tyi­sy­rittäjän an­keaa ar­kea.

Yk­si­tyi­sy­rittäjän an­keaa ar­kea. Var­sin­kin kul­je­tu­sa­la se on ai­na ol­lut yhtä hel­vet­tiä. Sen huo­maa vel­jes­pa­ri (Geor­ge Raft ja Humph­rey Bo­gart) kat­ke­rim­man kaut­ta.
Mut­ta elämä her­ra­na­kaan ei tun­nu ko­vin hel­pol­ta. Käyttää mo­nen­lai­sia tee­mo­ja: so­siaa­lid­raa­maa, rak­kaus­ta­ri­naa, ve­ri­työtä.
Geor­ge Raft oli tähän ai­kaan Bo­gar­tia isom­pi ni­mi. High Sier­ras­ta tut­tu Ida Lu­pi­no oli jo mu­ka­na ja pää­si par­ras­va­loi­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, vaikka hieman pehmeä. Selkeä ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 11 min. dokumentti, lyhytelokuvamusikaali Swingtime in the Movies ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy