Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

City Heat - tuli hännän alla

City Heat - 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92589EAN: 7321944275327

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei pa­ras­ta Eas­twood-­vuo­si­ker­taa.

Ei pa­ras­ta Eas­twood-vuo­si­ker­taa. Näin tämän tuo­reel­taan pik­ku­kau­pun­gin pik­ku­toi­mit­ta­ja­na Suo­men en­si-il­ta­vii­kol­la, ja muis­tot eivät ko­vin kul­tai­sil­ta tun­tu­neet. Hie­man pa­rem­pi nyt, kui­ten­kin.
Eas­twoo­dil­ta ei ko­me­dia su­ju, jo­ten Burt Rey­nolds tun­tuu yllättäen ai­ka mu­he­val­ta ove­lan yk­si­tyi­set­sivän roo­lis­saan.
Se on ki­vaa, että Eas­twood on kon­ser­va­tii­vik­si suh­tau­tu­nut har­vi­nai­sen an­ti­ra­sis­ti­ses­ti mus­tiin ame­rik­ka­lai­siin. Ro­bert Da­vi ly­hyessä kon­nan roo­lis­saan muu­ta­ma vuo­si en­nen 007-toi­miaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aika hyvältä, sopivan pehmeältä 1920-luvun tarinaan. Uusi äänimiksaus keskittyy selkeästi dialogiin ja ajalle ominaiseen jazziin. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy