Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Eri pöydissä

Separate Tables 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.66
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 50392EAN: 6438044072150

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hu­maa­nin ja mi­ni­ma­lis­ti­sen, osin teat­te­ri­mai­sen, elo­ku­va­tai­teen ta­sa­pai­noi­sim­pia draa­mo­ja.

Hu­maa­nin ja mi­ni­ma­lis­ti­sen, osin teat­te­ri­mai­sen, elo­ku­va­tai­teen ta­sa­pai­noi­sim­pia draa­mo­ja.
Se­ka­lai­nen seu­ra­kun­ta asut­taa täy­si­hoi­to­laa Brigh­to­nis­sa. Sa­la­peräi­nen nai­nen (Ri­ta Hayworth) se­koit­taa pitkäai­kai­sen asu­jan (Burt Lan­cas­ter) mie­len­rau­han. Var­si­nai­nen dy­na­mo on kui­ten­kin so­ta­san­ka­ri­na esiin­ty­nyt, huol­to­jou­kois­sa ai­koi­naan pal­vel­lut luut­nant­ti (Da­vid Ni­ven voit­ti si­vuo­sa-Os­ca­rin), jon­ka syn­neistä mie­leltään järk­kyväi­sen nei­din (De­bo­rah Kerr) vik­to­ria­na­jal­le jämähtä­nyt äi­ti nos­tat­taa skan­daa­lia.
Lo­pul­ta nuo­ret ra­kas­ta­vai­set (Rod Tay­lor, Aud­rey Hal­ton) jäävät mie­leen to­del­li­sek­si elämästä niin kauak­si jää­vinä raa­ki­lei­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, tosin ei-anamorfinen, mustavalkokuva on maustettu harmittomilla printtivioilla. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy