Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

It Runs in the Family

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107736EAN: 7393834386505

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­sis­taan ir­ti ajau­tu­nei­den per­heenjä­sen­ten vä­lejä pa­lau­te­taan en­nal­leen.

Toi­sis­taan ir­ti ajau­tu­nei­den per­heenjä­sen­ten vä­lejä pa­lau­te­taan en­nal­leen. Syyttä­villä sor­mil­la osoi­te­taan epäon­nis­tu­nei­ta kas­vat­ta­jia. Tu­keu­tuu su­ku­pol­vien vä­liin kas­va­viin mie­li­pi­de-e­roi­hin. Tut­tuun ai­hee­seen on tar­tut­tu il­man sy­vempää näkö­kul­maa.
Isol­la ra­hal­la on teh­ty tyy­li­tel­lyn terävä ku­va. Sa­ma­ten ää­ni­rai­ta soi taat­tuun hol­lywoo­di­lai­seen ta­paan, ka­na­vat kuu­lu­vat ta­sai­ses­ti. Ekst­rois­sa on kom­ment­ti­rai­dan lisäk­si pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, ma­king-of, sekä Kirk Doug­las –­do­ku­ment­ti. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy