Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dinosaurus

Dinosaur 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­man Dis­neyn Tar­za­nia pa­rem­pi, kos­ka ta­ri­na on ai­na­kin pääl­li­sin puo­lin yh­tiön oma.

Hie­man Dis­neyn Tar­za­nia pa­rem­pi, kos­ka ta­ri­na on ai­na­kin pääl­li­sin puo­lin yh­tiön oma. Tai oma ja oma: hir­mu­lis­ko­jen maail­maan siir­ret­ty Wa­gon Train, Nooan ark­ki, Moo­sek­sen vael­lus erä­maas­sa ja Mo­by Dick.
Ta­ri­na on mo­nis­ta esi­ku­vis­taan poi­ke­ten sil­ti tur­han ohut. Tek­ni­nen lois­to on pääo­sas­sa. Di­not ovat täy­sin rea­lis­ti­sen oloi­sia, vaik­ka ne pu­hu­vat.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on upea ja vastaa R1-levyn tasoa. Jenkkiversiossa DTS tömisi tanakammin, mutta kyllä Dolbyllakin pärjää. Koska kyseessä on Disney-kuva, shokkiefektejä vältellään. Verenhimoiset Carnosaurukset mylvivät kuin sordiinolla verrattuna esimerkiksi Jurassic Parkiin. Jenkeissä on julkaistu kallis erikoisjulkaisu, mutta suomalaisessa perusmallissa on miltei samat ekstrat: toistakymmentä pienoisdokumenttia, vaihtoehtoloppu, poistettuja kohtauksia, peli, dinohaku ja dinopedia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy