Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sekopäät

Airheads 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lem­my von Motör­hea­din tun­nus­tus jää eni­ten mie­leen he­vibän­din epä­toi­vois­ta jul­ki­suus­kam­pan­jaa ku­vaa­vas­ta ko­me­dias­ta.

Lem­my von Motör­hea­din tun­nus­tus (O­lin kou­lu­leh­den pää­toi­mit­ta­ja) jää eni­ten mie­leen he­vibän­din epä­toi­vois­ta jul­ki­suus­kam­pan­jaa ku­vaa­vas­ta ko­me­dias­ta. On to­sin ai­ka haus­ka he­vi­pa­ro­dia, ai­na­kin vä­lillä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ääniraita ei ole kattava (DD3/1), varsinkin LFE-jyminää jäi kaipaamaan. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy