Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kummisetä

The Godfather 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 168 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­rio Pu­zon ma­fiaee­pos­ta ku­vaa­maan va­lit­tiin Cop­po­la, jo­ka tun­si ame­ri­ka­ni­ta­lia­lais­ta men­ta­li­teet­tia.

Ma­rio Pu­zon ma­fiaee­pos­ta ku­vaa­maan va­lit­tiin Cop­po­la, jo­ka tun­si ame­ri­ka­ni­ta­lia­lais­ta men­ta­li­teet­tia. Kol­me Os­ca­ria oli lo­pul­ta jäl­kikä­teen aja­tel­tu­na vähän. Mar­lon Bran­don roo­li Don Vi­to Cor­leo­ne­na on yk­si elo­ku­va­his­to­rian mie­leen­pai­nu­vim­pia. Se ku­vaa sym­bo­li­ses­ti ko­ko Yh­dys­val­to­ja, jon­ka his­to­ria on kir­joi­tet­tu ve­rellä.

Kuva, ääni & ekstrat

Varsinkin Kummisedän hämärässä työhuoneessa uusi kuva näyttää hienoutensa. Toki hieman pehmeyttä ja rakeisuutta, mutta ei tämä ole koskaan näyttänyt näin hyvältä - printitkin olivat aikoinaan heikkoja. Tyylikkäästi uudelleen miksattu ääniraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy