Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pulp Fiction - tarinoita väkivallasta – The 2 discs edition

Pulp Fiction 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: MiramaxKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 99106EAN: 6420291506779

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Miramax) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pulp Fic­tion on sel­lu­loi­di­mas­saan pu­ris­tet­tu Quen­tin Ta­ran­ti­non syn­tee­si vai­kut­teis­ta, joi­ta ko­meet­taoh­jaa­ja kerä­si vi­deo­kau­pas­sa työs­ken­nel­lessään.

Pulp Fic­tion on sel­lu­loi­di­mas­saan pu­ris­tet­tu Quen­tin Ta­ran­ti­non syn­tee­si vai­kut­teis­ta, joi­ta ko­meet­taoh­jaa­ja kerä­si vi­deo­kau­pas­sa työs­ken­nel­lessään. Upeas­ti toi­mi­va, ta­kau­tu­miin pe­rus­tu­va ker­ron­ta sai niin pal­jon mat­ki­joi­ta, että de­byyt­ti­teos Re­ser­voir Dog­sin ka­ris­ma hie­man hii­puu rin­nal­la.
Pas­kan­pu­hu­mi­nen se vas­ta tai­det­ta on. Elo­ku­va nos­ti jo sam­mu­neen täh­den John Tra­vol­tan uu­teen ja ih­meen pitkään kii­toon. Näyt­te­lijä­kaar­ti kestää kai­kin puo­lin ver­tai­lun mi­hin ta­han­sa ai­kan­sa elo­ku­vaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kahden levyn paketti sisältää aiempaa tarkemman kuvan ja äänekkäämmän DTS-ääniraidan. Ekstroissa 30+6+11 min. dokumentit, viisi poistettua kohtausta 2 min. introlla, lyhyet haastattelut, 55 min. tv-ohjelma, 16 min. Siskel & Ebertiä, 5 min. Palme d’Or-puheesta ja viisi traileria ympäri maailman. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy