Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valo taivaalta

Fire in the Sky 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 98656EAN: 6415015509273

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

In­no­kas sci­fi-­fa­ni pet­tyy sii­hen, et­tei tämä ole Phi­lip K. Dic­kin 1950-­lu­vun ro­maa­nin dra­ma­ti­soin­ti.

In­no­kas sci­fi-fa­ni pet­tyy sii­hen, et­tei tämä ole Phi­lip K. Dic­kin 1950-lu­vun ro­maa­nin dra­ma­ti­soin­ti. Mut­ta kun sen yli pää­see, voi up­pou­tua ”­to­si­poh­jai­seen ta­ri­naan” vuo­del­ta 1975, kun metsä­työ­mies jou­tuu ava­ruu­so­len­to­jen kaap­paa­mak­si.
Po­ruk­ka, jo­ka us­koi kai­ken Dä­ni­ke­nin kir­jois­ta, on taa­tus­ti in­nois­saan, jos vain leu­ka py­syy enää pys­tyssä. Skep­ti­kot eivät ai­van. Käytännön mie­hil­le pa­hin­ta on puo­les­taan huo­ma­ta se, et­tei työ­po­ruk­ka selväs­tikään ole käy­nyt metsässä muu­ten kuin ku­sel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. K18-merkintä takakannessa on naurettava. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy