Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mieletön maailmanhistoria

History of the World Part 1 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 89432EAN: 6438044089059

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

”In Mel we trust”.

”In Mel we trust”. Ehkä ei kui­ten­kaan kan­na­ta vii­mei­siä ra­ho­ja lai­na­ta, sillä koo­mik­ko Mel Brook­sin puo­les­sa­tois­ta tun­nis­sa ohi vi­listävä maail­man­his­to­ria jää esi­mer­kik­si jo edel­li­sen vuo­si­kym­me­nen Mon­ty Pyt­hon –­hu­pai­luil­le mon­ta sta­dio­nia.
To­ki elo­ku­vas­sa saa nau­raa kak­si­mie­li­syyk­sil­le ja joil­le­kin hu­pai­luil­le, mut­ta ai­van täy­si­pai­nois­ta jäl­ki­ma­kua ei tästä jää.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aika luonnolliselta ja tarkalta, mutta ei ääniraidan tapaan tunnu aivan modernilta. Ekstroissa traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Mel Brooks
Pääosissa: Mel Brooks Dom DeLuise Gregory Hines
Tarina: Mel Brooks
Kuvaus: Woody Omens
Musiikki: John Morris
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy