Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sininen kuu

Lost Horizon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1937Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­nos­tu­neen ru­nol­li­nen ta­ri­na, jon­ka Shang­ri La -­tee­ma on kul­ke­nut mu­ka­na ko­ko po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin ke­hi­tyk­sessä.

Hie­nos­tu­neen ru­nol­li­nen ta­ri­na, jon­ka Shang­ri La -tee­ma on kul­ke­nut mu­ka­na ko­ko po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin ke­hi­tyk­sessä. Ajan­koh­tai­sem­pi kuin kos­kaan, kun nk. osaa­jat al­ka­vat oi­reil­la yh­teis­kun­nas­sa. Cap­ra te­ki po­liit­ti­sia elo­ku­via, jois­sa ideo­lo­giat si­vuu­tet­tiin rat­kai­si­joi­na. Vah­va yk­silö nu­jer­si pa­huu­den. Tämä pe­ru­sa­se­tel­ma on nyt ta­ka-a­lal­la: ky­se on ih­mi­sen on­nel­li­suu­den pe­rus­teis­ta. Elo­ku­van tee­ma, "be kind", on cap­ra­mai­nen, mut­ta ei lo­pul­ta naii­vi.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy