Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Hiljaiset seinät 2

If these Walls Could Talk 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961, 1972Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mes­ta eril­li­sestä epi­so­di­mai­ses­ta ta­ri­nas­ta par­sit­tu ku­vaus les­bou­des­ta Ame­ri­kas­sa 1960-­lu­vul­ta ny­kypäivään as­ti.

Kol­mes­ta eril­li­sestä epi­so­di­mai­ses­ta ta­ri­nas­ta par­sit­tu ku­vaus les­bou­des­ta Ame­ri­kas­sa 1960-lu­vul­ta ny­kypäivään as­ti. En­simmäi­nen ta­ri­na (An­der­son/1961) ker­too elämä­kump­pa­nin­sa me­nettä­neestä iäkkäästä nai­ses­ta, toi­nen (Coo­lid­ge/1972) kah­den opis­ke­li­ja­tytön ro­mans­sis­ta ja kol­mas (Hec­he/2000) kes­ki-ikäi­sen pa­ris­kun­nan äi­tiys­hank­kees­ta. Ni­mekkäi­den naisnäyt­te­lijöi­den (mm. Sha­ron Sto­ne ja Ch­loë Se­vig­ny) Pulp Fic­tion, mo­ment­ti vain on huo­mat­ta­vas­ti vaa­ti­mat­to­mam­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Levyllä traileri, faktaruutuja ja pohjoismaiset tekstitykset. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy