Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Hills Have Eyes - Unrated

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 202481EAN: 6438044108552

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

E­ri­no­mai­ses­ti to­teu­tet­tu, al­ku­peräi­sen oh­jaa­jan­sa Wes Cra­ve­nin val­vo­vien sil­mien al­la ku­vat­tu uu­sin­ta­ver­sio toi­mii kak­si­ja­koi­ses­ti.

E­ri­no­mai­ses­ti to­teu­tet­tu, al­ku­peräi­sen oh­jaa­jan­sa Wes Cra­ve­nin val­vo­vien sil­mien al­la ku­vat­tu uu­sin­ta­ver­sio toi­mii kak­si­ja­koi­ses­ti.
Al­ku­peräi­sen näh­neet eivät pys­ty yllät­tymään siitä, mistä oi­kein on ky­sy­mys, jo­ten sen­se of won­der –­tun­nel­maa ei yri­tetäkään luo­da. Uu­det kat­so­jat eivät sil­ti hä­viä mitään, kos­ka pää­mo­tii­vi­na on mennä ih­mi­sen or­vas­ke­den al­le ja kat­soa, ketkä to­del­la pys­tyvät ata­vis­ti­seen vä­ki­val­taan. Koi­raa ei ole kar­voi­hin kat­so­mis­ta, mut­ta osa­syynsä lie­nee näissä hor­ro­rin te­kijöissä, jot­ka to­sielämässä ovat luul­ta­vas­ti ai­ka hei­veröi­siä mie­hiä. To­del­la raa­kaa vä­ki­val­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta vieläkin tarkempi ääniraita, joka luo tunnelmaa, ohjaa toimintaa ja iskee ytimiin. Ekstroissa kommenttiraita, 50 min. dokumentti, musiikkivideo ja trailereita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy