Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

007 ja kultasormi Special Edition

Goldfinger 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1964Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6420614608753

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­sek­si pa­ras 007-e­lo­ku­va.

Toi­sek­si pa­ras 007-e­lo­ku­va. Tur­has­ta vaa­ti­mat­to­muu­des­ta ei voi syyttää: Sean Con­ne­ry kel­listää kol­me nais­ta 15 mi­nuu­tis­sa.
Hie­nos­sa al­ku­jak­sos­sa su­kel­lus­pu­vun al­ta löy­tyy val­koi­nen smok­ki. Se kuu­luu po­pu­laa­ri­kult­tuu­ri­sen his­to­rian vi­suaa­li­siin muis­ti­ku­viin, jo­ka te­ki ai­ka­lais­kat­so­jiin läh­temättömän vai­ku­tuk­sen.
Con­ne­ryn li­hak­si luo­maa hah­moa tue­taan mo­nin hie­noin si­vu­roo­lein: it­se vas­ta­poo­li Kul­ta­sor­mi (tai­dol­la du­bat­tu sak­sa­lai­nen Gert Frö­be), pa­ras bond-tyttö Pus­sy Ga­lo­re (mitähän Ho­nor Black­man tuu­ma­si roo­li­hah­mon­sa ni­mestä, va­paas­ti suo­men­net­tu­na "Pimp­piä yl­lin­kyl­lin"?) ja yli­maal­li­sen vah­va tur­va­mies Odd­job (Ha­rold Sa­ka­ta) tap­pa­vi­ne si­lin­te­rei­neen.
Juo­nes­ta viis, mut­ta ko­vin vaa­ti­ma­ton ei ole ri­kol­lis­ten suu­ni­tel­ma­kaan: Fort Kno­xin kul­ta­va­ras­tot ryöstämällä saa­tai­siin maail­man­ta­lous se­kai­sin. Ny­kypäivänä se tar­koit­tai­si sitä, että Sam­po Pank­ki ot­tai­si huo­lek­seen kaik­kien mui­den pank­kien tie­tojär­jes­telmät.

Kuva

Ääni on mono, mutta tulee selkeästi keskikaiuttimesta. Kuva näyttää paremmalta kuin koskaan. Värit ovat hieman hailakat ja trikkikuvat erottuvat selvästi. Retropatinaanhan se kuuluukin.

Ääni

Aavistuksen parempi laatu kuin kahdessa edeltäjässään, vaikka tästä masterista on käpälöity maailmanennätys kopioita.

Ekstrat

Enemmän ekstroja kuin voisi kuvitella: kaksi dokumenttia keskeisine haastatteluineen. Sama materiaali julkaistiin Suomessakin erillisenä VHS-kasettina. Ohjaajan kommenttiraita, still-kuvia, promomateriaalia, radiohaastatteluja, traileri ja 8 sivun lehtinen. Upeat valikot. Voi niitä, jotka hankkivat koko Bond-sarjan aikoinaan kalliina VHS-sarjana ja pan&scannattuna! Tosin tästäkin panee vielä paremmaksi Ultimate Edition, joka julkaistiin 2006. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy