Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ihmeellinen elämä

It’ A Wonderful Life 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1947Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 28906EAN: 6415015509785

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Jos jo­ku elo­ku­va loi kä­sit­teen cap­ra­lai­suu­des­ta, niin tämä.

Jos jo­ku elo­ku­va loi kä­sit­teen cap­ra­lai­suu­des­ta, niin tämä. Us­ko ih­mi­syy­teen on ai­na tun­tu­nut naii­vil­ta maail­man­myl­ler­ryk­sissä, mut­ta muu­ta­ma muis­tut­ta­ja hyvän ker­tau­tu­mi­ses­ta käy ai­na laa­tuun. Cap­ran sa­no­ma on to­sin pe­rin juu­rin unoh­tu­nut ame­rik­ka­lai­ses­sa yh­teis­kun­nas­sa saa­ti lii­ke-elämässä.
Ja­mes Stewart näyt­te­lee hyvän­tah­tois­ta yrittäjää, jo­ka tai­puu it­se­mur­han par­taal­le ah­neen lii­ke­mie­hen ta­kia. En­ke­li tuo jou­lun tai­kaa epä­toi­voi­sel­le ja näyttää, mil­lai­nen pik­ku­kau­pun­ki oli­si­kaan il­man san­ka­rim­me toi­mia.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei ehkä huonoimpia mustavalkokuvia, mutta joka tapauksessa elokuvan merkitykseen nähden turhan kohinainen ja roskainen. Kaipaa restaurointia, mutta katsomista tämä ei juuri haittaa ainakaan televisiosta. Selkeä monoraita. Ekstroissa traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy