Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Peggy Sue meni naimisiin

Peggy Sue Got Married 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­raa­gi­ses­sa len­to-on­net­to­muu­des­sa kuol­leen Bud­dy Hol­lyn suur­hit­ti ”­Peg­gy Sue” an­toi ni­mensä täl­le ko­me­dial­le.

T­raa­gi­ses­sa len­to-on­net­to­muu­des­sa kuol­leen Bud­dy Hol­lyn suur­hit­ti ”­Peg­gy Sue” an­toi ni­mensä täl­le ko­me­dial­le. Nuo­re­kas kes­ki-ikäi­nen vai­mo (Kath­leen Tur­ner) saa mah­dol­li­suu­den pa­la­ta oma­na it­senään lu­kioai­koi­hin­sa. Poi­kaystävää esittävän Ni­co­las Ca­gen roo­li­suo­ri­tus­ta ei ole liiem­min kii­tel­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tyydyttävä Dolby Surround -ääniraita, joka keskittyy aikalaismusiikkiin. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy