Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rambo 4 - Extended

Rambo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 206323EAN: 6416548542416

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­paan maail­man ex-­puo­lus­ta­ja John Ram­bo pyy­dystää kob­rakäär­meitä catch and re­lea­se –­tyy­liin he­ti al­ka­jai­sik­si.

Va­paan maail­man ex-puo­lus­ta­ja John Ram­bo pyy­dystää kob­rakäär­meitä catch and re­lea­se –­tyy­liin he­ti al­ka­jai­sik­si. Eikä jat­ko­kaan ole ko­vin keh­noa toi­min­taa. Vii­mei­sin ram­bo peit­toaa osat kak­si ja kol­me men­nen tul­len. Ky­seessä on pitkä ver­sio, jo­ka ylittää seit­semällä mi­nuu­til­la muu­ta­ma vuo­si sit­ten tu­leen pe­rus­ver­sion
Tällä ker­taa vas­ta­ha­koi­nen tais­te­li­ja pa­ko­te­taan mu­kaan oh­jaa­maan ryhmä us­ko­vai­sia avus­tus­työn­te­kijöitä Bur­maan, jos­sa mar­gi­naa­li­kan­saa or­juu­te­taan pai­kal­li­sen jun­tan toi­mes­ta. Ram­bo jou­tuu pe­las­ta­maan ryhmän häi­jy­jen palk­ka­so­tu­rei­den kans­sa.
Ve­rip­las­ma lentää ja suo­let pur­sui­le­vat. Ker­ran­kin ei tar­vit­se odot­taa liian kauan saa­ti tur­haan, että tuh­mat sedät saa­vat palk­kan­sa

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Kuva on nyt Panavision-suhteella, joka lienee alkuperäinen teatteriversio. Aiempi Future Film –versio oli 1.78:1, jota oli kropattu sivuilta. Toisaalta se antoi siivun lisäinformaatiota kuvan alareunaan. Ekstroissa 69 min. dokumentit. (PS)
28/05/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy