Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Die Hard - Vain kuolleen ruumiini yli

- Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 128/127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS5.1, Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­si kah­den le­vyn SE tar­joaa ku­ta­kuin­kin sa­man­ta­soi­sen ku­van kuin aiem­mat ver­siot, mut­ta myös hui­mat ekst­rat, te­hok­kaan DTS-rai­dan sekä pi­den­ne­tyn ver­sion, jos­sa pil­ven­piirtäjän sähkön­kat­kai­su esi­tetään pi­den­net­tynä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, tehostemies Richard Edlundin kommenttiraita, pidennetty kohtaus, tekstikommentteja, Newscats-kooste, poistettuja ja epäonnistuneita kohtauksia, kohtauksia vaihtoehtoisilla äänillä, kaksi lehtiartikkelia, ohjelma leikkaamisesta, monikuvakulmilla varustettu kuvaushuone, äänimiksaushuone, slideshow, käsikirjoitus, kolme traileria, 7 min. mainosmateriaalia, havainnollinen 3 min. esitys laajakuvan pilkkomisesta pan & scan -kuvaksi, kaksi piilotettua bonusta ja 8 sivun triviavihko.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy