Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gladiator - Extended Special Edition

Gladiaattori 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 164 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101715EAN: 5050582356298

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­men le­vyn pa­ket­ti sisältää leik­kauk­sen, jos­sa teat­te­ri­ver­sioon on lisät­ty sau­mat­to­mas­ti perä­ti 15 mi­nuut­tia aiem­min pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia.

Kol­men le­vyn pa­ket­ti sisältää leik­kauk­sen, jos­sa teat­te­ri­ver­sioon on lisät­ty sau­mat­to­mas­ti perä­ti 15 mi­nuut­tia aiem­min pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia. Ku­ten oh­jaa­ja esi­pu­hees­saan vih­jaa, ne "saat­ta­vat" ol­la mie­len­kiin­toi­sia. Oi­keas­taan vain Com­mo­duk­sen jär­jestämä so­ti­lai­den te­loi­tus tuo uut­ta va­loa elo­ku­van herättä­miin ky­sy­myk­siin. Kaik­ki tyyn­ni mie­len­kiin­toi­nen uu­si leik­kaus.
E­lo­ku­va­na­han tämä muis­tut­taa Man­nin Roo­man val­ta­kun­nan tu­hoa ja Kub­ric­kin Spar­ta­cus­ta.
Ta­ri­na on kli­see. Hen­kilöi­hin suh­tau­du­taan etäi­ses­ti, mut­ta ne ovat to­del­li­sia. Isän­rak­kaus tai sen puu­te mää­rit­te­levät sekä kei­sa­ri Com­mo­duk­sen (u­pea Joa­quin Phoe­nix) että ken­raa­li Ma­xi­muk­sen (pä­tevä Rus­sell Crowe) käyttäy­ty­mi­sen. Tv-sar­jas­ta Minä, Glau­dius tut­tu De­rek Ja­co­bi vetää hyvän si­vu­roo­lin.
Vi­suaa­li­ses­ti upea, mut­ta en­nen kaik­kea au­dion rie­mu­juh­laa. Näin elo­ku­van ou­lu­lai­ses­sa teat­te­ris­sa jou­lu­lo­mal­la. Teat­te­ris­sa ei ol­lut kuut­ta ka­na­vaa käytössä ja elo­ku­va kär­si niin pa­has­ti, että neljä­kin täh­teä tun­tui ole­van tiu­kas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvasuhdetta on hieman muutettu. Kuvavertailu osoittaa, että kuvan laitoja on hieman kropattu verrattuna edelliseen Limited Editioniin. Ekstroissa ohjaajan lyhyt intro, kommenttiraita, triviaraita, 197+10+14+7+2+4+24 min. dokumentit, useita kuvagallerioita, kuvakäsikirjoitusten vertailua valmiiseen jälkeen kommentein, alkuperäiset alkutekstit kommentein, kolme poistettua kohtausta kuvanäyttein, kuvakäsikirjoituksin ja kommentein, 12 sivun triviavihko, tiiseri, traileri ja 20 tv-mainosta. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy