Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Neropatti

Real Genius 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Val Kil­me­rin joh­ta­ma ryhmä lah­jak­kai­ta opis­ke­li­joi­ta ke­hit­te­lee tietämättään LA­SER-a­set­ta oma­hyväi­sel­le pro­fes­so­ril­leen.

Val Kil­me­rin joh­ta­ma ryhmä lah­jak­kai­ta opis­ke­li­joi­ta ke­hit­te­lee tietämättään LA­SER-a­set­ta oma­hyväi­sel­le pro­fes­so­ril­leen (Wil­liam At­her­ton kan­ta­roo­lis­saan, vrt. Ghost­bus­ters ja Die Hard). Ajal­leen tyy­pil­listä pe­rushömppää ja sik­si nau­tin­nol­lis­ta il­tapäivä­kat­sot­ta­vaa. Sket­sien ja one-li­ne­rei­den kuol­lei­suus on kii­tettävän al­haal­la. Dean Dev­lin pik­ku­roo­lis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Rosoinen ja kohinainen, 1980-luvulle ominainen kuva, sekä suhteessa tasokkaampi, ajoittain jopa tilatuntua tavoittava ääniraita. Musiikkitarjonta on taattua kasaria. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy