Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sex and the City – kausi 6

Sinkkuelämää 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003-2004Kesto: 591 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­ki vii­mei­sen kau­den 20 jak­soa vuo­sien 1998 ja 2004 vä­lillä ku­va­tus­ta, lo­pul­ta 94 jak­son ikään yltä­neestä, HBO:n Sink­kuelämää -­hit­ti­sar­jas­ta.

Kaik­ki vii­mei­sen kau­den 20 jak­soa vuo­sien 1998 ja 2004 vä­lillä ku­va­tus­ta, lo­pul­ta 94 jak­son ikään yltä­neestä, HBO:n Sink­kuelämää -hit­ti­sar­jas­ta.
Suo­ra­pu­hei­nen ja si­ten ajoit­tain var­sin räväkkä sar­ja ker­too New York Star –­leh­den ih­mis­suh­de­ko­lu­mins­tis­ta (Sa­rah Jes­si­ca Par­ker), jo­ka yh­dessä kol­men ystävättä­rensä kans­sa pe­laa ja poh­tii suh­de­ku­vio­ta mies­ten ja nais­ten, ja mil­loin minkä­kin fyy­si­sen tai hen­ki­sen en­ti­tee­tin vä­lillä.
Vii­mei­nen kau­si las­kee sar­jan tyy­likkääs­ti ar­kis­to­jen le­poon, vaik­ka sa­mois­ta ai­nek­sis­ta oli­si hy­vin voi­nut vielä jat­kaa useam­man­kin kau­den.
Vie­rai­le­vi­na täh­tinä mm. John Cor­bett, Ron Li­vings­ton, Ch­ris Noth, Lin­da Evan­ge­lis­ta, Ge­ri Hal­liwell, Da­vid Duc­hov­ny, Mik­hail Ba­rysh­ni­kov, Can­di­ce Ber­gen ja Kris­ten Johns­ton (Kol­mas ki­vi au­rin­gos­ta –­sar­ja Sal­ly).

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti toimivan laadukas julkaisu. Kuvakohina on hetkittäin voimakasta, mutta jälki silti terävää ja väritoisto jopa loisteliaan kylläistä. Ääniraita toistaa dialogin välittömästi ja runsaan musiikin ja vähäiset tehosteet moitteettoman elävästi. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy