Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Likainen Harry ja murhapooli

The Dead Pool 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­van Kim, Li­kai­sen Har­ryn uu­si pa­ri, on en­simmäi­siä tuu­lah­duk­sia Hong­kong -­toi­min­ta­gen­ren vai­ku­tuk­ses­ta vii­me vuo­si­kym­me­nen jenk­kie­lo­ku­vaan.

E­van Kim, Li­kai­sen Har­ryn uu­si pa­ri, on en­simmäi­siä tuu­lah­duk­sia Hong­kong -toi­min­ta­gen­ren vai­ku­tuk­ses­ta vii­me vuo­si­kym­me­nen jenk­kie­lo­ku­vaan. Jal­ka nou­see­kin sähäkäs­ti. Mu­kaan kei­tok­seen pais­kat­tiin myös Jac­kie Cha­nil­le omi­nais­ta huu­mo­ria.
T­sek­kaa Jim Car­rey var­hai­ses­sa roo­lis­saan he­vi­mie­henä ja Liam Nee­som vi­deo-oh­jaa­ja­na. Nyt­tem­min huo­mio kiin­nit­tyy myös Guns 'N Ro­se­sin Wel­co­me to the Jung­le -mik­sauk­sen käyttöön Car­reyn pe­rin hu­vit­ta­vas­sa mu­siik­ki­vi­deo­koh­tauk­ses­sa. So­lis­ti Axel Ro­se te­kee myös ca­meon hau­ta­jais­koh­tauk­ses­sa. Muu bän­di tyy­tyy vi­lah­ta­maan taus­tal­la, mut­ta Slas­hin hah­mos­ta voi ereh­tyä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvatasoinen kuva ja ääni. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy