Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tarantella – vaarallinen viettelijätär

The Last Seduction 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos ei täy­sin oma­peräi­nen, niin ai­na­kin ke­peän viih­dyttävä jännä­ri ri­kos­kump­pa­neis­ta, joi­den yh­tei­se­loon tu­lee ryp­pyjä toi­sen omit­tua ra­hak­kaan saa­liin it­sel­leen.

Jos ei täy­sin oma­peräi­nen, niin ai­na­kin ke­peän viih­dyttävä jännä­ri ri­kos­kump­pa­neis­ta, joi­den yh­tei­se­loon tu­lee ryp­pyjä toi­sen omit­tua ra­hak­kaan saa­liin it­sel­leen. Bill Pull­ma­nin esittämä hyväk­sikäy­tet­ty ex-a­vio­mies on koo­mi­nen se­mi­luu­se­ri, ja Lin­da Fio­ren­ti­non hah­mo on häikäi­lemätön, suo­ra­su­kai­nen ja juo­nit­te­le­va fem­me fa­ta­le –­va­riaa­tio. Oh­jaa­jan me­riit­ti­lis­tal­ta löy­tyy myös ai­he­pii­riltään sa­man­tyy­li­nen, mut­ta syn­kem­pi ”­Kill Me Again”.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on tasoltaan kivutonta katsottavaa, vaikka kohinaa ja roskaa esiintyykin hetkittäin tarpeettoman runsaasti. Ääniraita on etenkin dialogiltaan hieman etäinen, mutta muutoin hyvätasoinen. Ekstroissa faktat ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy