Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Disco Pigs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ir­lan­nin Fuc­king Åmål, jo­ka ei vain yritä las­kel­moi­dus­ti ol­la omi­tui­nen ol­lak­seen eri­koi­nen, vaan to­del­la on oman­laa­tui­sen­sa ta­paus.

Ir­lan­nin Fuc­king Åmål, jo­ka ei vain yritä las­kel­moi­dus­ti ol­la omi­tui­nen ol­lak­seen eri­koi­nen, vaan to­del­la on oman­laa­tui­sen­sa ta­paus. Ru­jo, mi­ni­ma­lis­ti­sen kau­nis ker­to­mus tytöstä ja po­jas­ta, joi­den vä­li­sen ikui­sen ystä­vyy­den mur­ro­sikä pistää ra­jul­le koe­tuk­sel­le. Ikä­suo­si­tus on 15, mut­ta voi­si vä­ki­val­lan ta­son huo­mioi­den ol­la ko­vem­pi­kin.
Kal­peah­ko, ver­rat­tain tark­ka ku­va, jos­sa ko­hi­naa ja ros­kaa esiin­tyy, mut­tei ylit­sepää­semättö­missä mää­rin. Ää­ni­rai­ta on soin­tu­van kylmä, mut­ta toi­mi­van ta­so­kas. Lo­pun ta­pah­tu­mat jäävät mie­leen myös hio­tun AV-to­teu­tuk­sen joh­dos­ta. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy