Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Burn After Reading

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 207572EAN: 6438044179361

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Coen-­vel­jes­ten DVD-op­paan tren­di­kart­ta näyttää pe­rin jy­kevältä.

Coen-vel­jes­ten DVD-op­paan tren­di­kart­ta näyttää pe­rin jy­kevältä. Sik­si on­kin yllättävää, kuin­ka vä­kinäi­seltä elo­ku­val­ta Burn Af­ter Rea­ding tun­tuu. Hy­viä­kin ar­vos­te­lu­ja on kuul­tu, jo­ten tämä lie­nee ma­kua­sia
U­ran­sa eh­too­puo­lel­la py­ris­te­levä CIA:n agent­ti (John Mal­ko­vich) jou­tuu ih­meel­li­seen ti­lan­tee­seen, kun tur­hanpäi­viäi­siä tie­to­ja sisältävä le­vy­ke jää kah­den vähä-ä­lyi­sen kun­to­sa­li­työ­te­kijän (B­rad Pitt, Fran­ces Mc­Dor­mand) hal­tuun. Ki­ris­ty­sy­ri­tys joh­taa ai­ka­moi­siin seu­rauk­siin.
Hul­va­ton­ta, ma­kaa­be­ria ja yllättävää, kyllä. Täh­tiä kuin vi­li­semällä, kyllä. Viih­dyttävääkö, eipä juu­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 21 min. dokumentit. (PS)
24/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy