Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Evelyn

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107804EAN: 7393834414307

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ir­lan­ti­lais­ta an­ni­swa­nia, mut­ta juu­ren­sa tun­nus­ta­va Pier­ce Bros­nan pärjää it­se asias­sa ih­meen hy­vin las­ten­sa huol­ta­juu­des­ta tais­te­le­va­na maa­la­ri­na.

Ir­lan­ti­lais­ta an­ni­swa­nia, mut­ta juu­ren­sa tun­nus­ta­va Pier­ce Bros­nan pärjää it­se asias­sa ih­meen hy­vin las­ten­sa huol­ta­juu­des­ta tais­te­le­va­na maa­la­ri­na. Nun­na­luos­ta­ris­sa pi­det­ty­jen las­ten koh­ta­loa ei liioi­tel­la, pi­kem­min­kin päin­vas­toin. Nun­nia ei ai­na­kaan de­mo­ni­soi­da.
Laa­du­kas ku­va ja rau­hal­li­nen DS-ää­ni­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy