Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lyhyt onni

Brief Encounter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1945Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 26263EAN: 6416548827216

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­ka­naan ja var­sin­kin pu­ri­taa­ni­ses­sa Eng­lan­nis­sa avio­lii­ton ul­ko­puo­li­nen sek­si oli suun­nil­leen ta­bu ai­he.

Ai­ka­naan ja var­sin­kin pu­ri­taa­ni­ses­sa Eng­lan­nis­sa avio­lii­ton ul­ko­puo­li­nen sek­si oli suun­nil­leen ta­bu ai­he. Da­vid Lean kä­sit­te­li asiaa hie­no­va­rais­ten kah­vi­la­ta­paa­mis­ten avul­la.
Kaik­kien ai­ko­jen kiel­le­tyimmästä he­delmästä on ky­se, sillä edes so­dan vä­ki­val­ta ei uh­kaa yh­teisöä yhtä pal­jon pe­ru­sar­vo­ja jä­ri­syttävä syn­ti.
A­jal­leen poik­keuk­sel­lis­ta oli oh­jaa­jan te­kemä huo­mio, kuin­ka yk­sinäi­sek­si voi avios­sa elävä tun­tea it­sensä. Lean eli pa­ras­ta Bri­tan­nian luo­mis­kaut­taan kir­jai­li­ja Noel Cowar­din suo­je­luk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja roskainen, mutta katsottava kuva. Selkeä monoraita. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy