Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Humiseva harju

Wuthering Heights 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1939Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 42144EAN: 6438044033250

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­mi­ly Brontën ro­maa­ni ker­toi yh­den maail­man kuu­lui­sim­man traa­gi­sen rak­kaus­ta­ri­nan, ja oh­jaa­ja Wil­liam Wy­ler ta­voit­ti ai­he­pii­rin täy­del­li­ses­ti.

E­mi­ly Brontën ro­maa­ni ker­toi yh­den maail­man kuu­lui­sim­man traa­gi­sen rak­kaus­ta­ri­nan, ja oh­jaa­ja Wil­liam Wy­ler ta­voit­ti ai­he­pii­rin täy­del­li­ses­ti.
Pää­pa­ri heh­kuu. Mer­le Obe­ron on Cat­hy­na yk­si upeim­mis­ta val­ko­kan­kaan kau­not­ta­ris­ta kaut­ta ai­ko­jen.
Ta­pah­tuu 1800-lu­vun al­ku­puo­lel­la, mut­ta ai­he­pii­ri oli­si vielä 1930-lu­vul­la­kin us­ka­lias, kun mus­ta­lais­ren­ki Heathc­liff (Lau­ren­ce Oli­vier) sai sää­tyläis­nei­don ra­kas­ta­maan it­seään ja pa­la­si rik­kaa­na mie­henä ha­ke­maan omaan­sa. Geor­ge Ste­ven­sin Jät­tiläi­nen tai­taa ol­la täl­le ro­po­sen vel­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää tarkalta ja levolliselta. Viimeistä puolta tuntia vaivaavat vertikaaliset printtihalkeamat. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy