Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Traffic

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 141 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Huu­meai­hei­sia elo­ku­via on näh­ty pil­vin pi­mein, mut­ta vas­ta Traf­fic on­nis­tui ku­vaa­maan asiaa il­man liial­lis­ta raa­dol­li­suut­ta.

Huu­meai­hei­sia elo­ku­via on näh­ty pil­vin pi­mein, mut­ta vas­ta Traf­fic on­nis­tui ku­vaa­maan asiaa il­man liial­lis­ta raa­dol­li­suut­ta. Ky­se on ih­mis­ten ar­jes­ta, jo­ta ku­va­taan hy­vin us­kot­ta­val­la ta­val­la.
Mo­nel­ta kan­til­ta he­roii­nin ja ko­kaii­nin mat­kaa Mek­si­kos­ta Yh­dys­val­toi­hin ku­vaa­va elo­ku­va on lei­kat­tu eri­no­mai­ses­ti.
Näyt­te­lijä­kaar­tin omi­nais­pai­no on vah­va. Ste­ven So­der­bergh kan­taa tämän­kin las­tin upeas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Ohjaajalle tyypilliseen tapaan luovaa kuvailmaisua, jonka taiteilut levy välittää hyvin. Värisävyjä vaihdellaan filttereillä. Pientä ajoittaista värinää yksityiskohdissa. Elävä ääniraita. Ekstroissa traileri, biografit, 8 min ylijäämäotoksia ja still-kuvia. Väärä aika kannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy