Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Traffic

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 141 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Huu­meai­hei­sia elo­ku­via on näh­ty pil­vin pi­mein, mut­ta vas­ta Traf­fic on­nis­tui ku­vaa­maan asiaa il­man liial­lis­ta raa­dol­li­suut­ta.

Huu­meai­hei­sia elo­ku­via on näh­ty pil­vin pi­mein, mut­ta vas­ta Traf­fic on­nis­tui ku­vaa­maan asiaa il­man liial­lis­ta raa­dol­li­suut­ta. Ky­se on ih­mis­ten ar­jes­ta, jo­ta ku­va­taan hy­vin us­kot­ta­val­la ta­val­la.
Mo­nel­ta kan­til­ta he­roii­nin ja ko­kaii­nin mat­kaa Mek­si­kos­ta Yh­dys­val­toi­hin ku­vaa­va elo­ku­va on lei­kat­tu eri­no­mai­ses­ti.
Näyt­te­lijä­kaar­tin omi­nais­pai­no on vah­va. Ste­ven So­der­bergh kan­taa tämän­kin las­tin upeas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Ohjaajalle tyypilliseen tapaan luovaa kuvailmaisua, jonka taiteilut levy välittää hyvin. Värisävyjä vaihdellaan filttereillä. Pientä ajoittaista värinää yksityiskohdissa. Elävä ääniraita. Ekstroissa traileri, biografit, 8 min ylijäämäotoksia ja still-kuvia. Väärä aika kannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy