Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kunnian miehiä – Special Edition

A Few Good Men 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­ri­jal­kaväen so­ti­las kuo­lee Guan­ta­na­mo Bayn tu­ki­koh­das­sa sim­pu­tuk­sen uh­ri­na.

Me­ri­jal­kaväen so­ti­las kuo­lee Guan­ta­na­mo Bayn tu­ki­koh­das­sa sim­pu­tuk­sen uh­ri­na. Siir­rytään oi­keus­sa­liin. J
ack Nic­hol­son yh­dessä par­hais­ta roo­leis­saan evers­ti Jes­so­pi­na, Tom Crui­se bo­hee­mi­na la­ki­mie­henä, eikä De­mi Moo­re­kaan liiem­min är­sytä.
Nic­hol­so­nin to­dis­ta­ja­lau­sun­to on le­gen­daa­ri­nen koh­taus. Ai­van lo­pus­sa tu­le­va kun­nia­kes­kus­te­lu on puo­les­taan ällöttävän ame­rik­ka­lai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Uusi versio tarjoaa aiempaa laadukkaamman kuvan ja DD5.1 -äänen. Tekstityksen pohjaväri on poistettu. Ekstroissa trailereita, mainosdokumentti, elokuvakäsikirjoituksen vertailua, ohjaajan kommenttiraita ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy